Yinjooga

Yinjooga

Yinjooga on erittäin lempeä ja rentouttava joogan muoto. Fyysisen tekemisen sijaan pyritään rauhoittamaan ylikierroksilla olevaa kehoa, mieltä sekä hermostoa. Yin harjoitus on hidasta ja läsnäolevaa, toisinaan jopa hyvin meditatiivista. Harjoituksessa käytettävät asennot ovat pääsääntöisesti lattiatasossa tehtäviä, pitkiä sekä venyttäviä. Yinjooga vahvistaa kehon sidekudoksia ja auttaa säilyttämään niiden elinvoimaisuuden. Asennot stimuloivat kudoksia, joissa kehon eri energiakanavat virtaavat, näin saadaan poistettua kehoon jääneitä fyysisiä sekä psyykkisiä tukoksia ja tasapainotettua mm. hormonitoimintaa, verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa.

Yinjoogassa tarkoituksena ei ole venyä ääriasentoihin eikä tehdä mitään mikä ei tunnu kehossa hyvältä. Tärkeintä on antaa itselleen aikaa tulla itsensä äärelle, omia tunteitaan ja kehoaan kuunnellen, vain tässä hetkessä ollen. Yinjooga sopii kaikille, eikä aiempaa kokemusta mistään joogan muodosta tarvita. Yinjooga sopii erityisen hyvin stressaantuneille sekä elämäänsä tasapainoa ja läsnäoloa etsiville. Tarjoa itsellesi rentouttava hetki ilman minkäänlaista suorittamisen tai tekemisen tunnetta. Yin hetki on vain sinua varten. 

Esimerkkitunteja:

Lempeä Yinjooga & Meditaatio, kesto 60-75 min.

Kaikille soveltuva tunti, jossa rentoudutaan useita minuutteja kestävissä pitkissä ja lempeästi venyttävissä asennoissa. Yinjooga rauhoittaa kokonaisvaltaisesti mieltä, kehoa sekä hermostoa. Rauhallinen musiikki auttaa laskemaan kierroksia sekä antaa tilaisuuden kääntyä sisäänpäin oman kehonsa äärelle. Tunnin lopuksi rentouttava kehomeditaatio. 

Syvärentouttava Yinjooga & Äänimaljarentoutus, kesto 75-90 min.

Rauhoittava tunti, jossa pitkäkestoiset ja lempeät yinjooga asennot sekä rauhallinen musiikki yhdistyvät syvärentouttavaan loppurentoutukseen, jossa päästää sukeltamaan hoitavien äänimaljojen, gongin sekä koshien meditatiiviseen syleilyyn. Äänimaljojen ja gongin äänivärähtelyt hoitavat ja vapauttavat kehossa sekä mielessä olevia jännityksiä ja tukoksia, näin päästään vieläkin syvemmälle oman itsensä äärelle. Tunti tarjoaa ihanan hetken kiireisen ja stressaavan arjen keskelle. Tunti sopii myös ensikertalaisille.


Mielessä yinjoogan yksityisohjaus tai yritystunti?

Kiinnostaako sinua:

  • yinjoogan yksityisohjaus puolison tai kaveriporukan kanssa?
  • ihanan rentouttava polttari- tai syntymäpäivän vietto yinjoogan parissa?
  • vai haluatko tarjota yrityksesi työntekijöille virkistys/Tyhy-päivän yinjoogan merkeissä?

Ole minuun rohkeasti yhteydessä sähköpostilla emma@hyvinvointistudiomandala.fi, niin suunnitellaan ikimuistoinen hyvinvointipäivä juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. <3

Hyvinvointistudio Mandala
Y-tunnus: 3200946-4
emma@hyvinvointistudiomandala.fi 
Luo kotisivut ilmaiseksi!